Grensesprengende

Club Gossip er så mye mer enn bare et digitalt ukeblad. Dette vil du merke som leser. Hver eneste gang du åpner Club Gossip-appen begynner nemlig vårt system å legge merke til akkurat hvilket type stoff du er interessert i. På denne måten vil vi etter en kort stund ha et ganske godt bilde over dine preferanser. Dette bruker vi senere til å tilpasse hver eneste utgivelse. Dersom det er en eller annen type stoff vi vet du liker godt, la oss si “hjemme hos” reportasjer, ja da vil disse reportasjene komme fram tidligere i appen. Rangeres høyere. Det samme gjelder kjendiser. Om du har markert spesiell interesse for en spesiell kjendis, eller dersom systemet vårt plukker dette opp, ja da vil dette stoffet alltid komme før annet stoff. Høres ikke dette bra ut?

 

Interaktivt. Club Gossip er med dette mye mer enn et digitalt ukeblad, vi er en interaktiv kanal som lytter til hva våre lesere ønsker. På mange måter er Club Gossip sine utgivelser helt unike for hver eneste leser. Ingenting er helt  likt til noen av vårt 50.000 abonnementer. Dette er revolusjonerende. Dette er Club Gossip.

 

SMS. Legg merke til at du på “dine sider” i appen kan kontrollere akkurat hvilke type meldinger du ønsker skal komme som SMS, hvilke du ønsker som epost, og hvilke du vil som skal tikke inn som oppdateringer i Club Gossip appen. Vårt system vil komme med forslag, men du kan alltid forandre dette selv.
Pengespill. Club Gossip er et av verdens første ukeblad som tilbyr pengespill og andre spill direkte i appen! Spill på noen av verdens beste casino, rett fra Club Gossip appen. Dette kan være et enkelt digitalt skrapelodd, poker eller rett og slett en spilleautomat. Du velger selv!

 

Annonsering. I og med at Club Gossip har et slikt skreddersydd produkt er det selvsagt mye lettere for våre annonsører. For de vet veldig godt hvem de ønsker å henvende seg til, og vi vet hvem disse menneskene er samtidig som vi har den rette kanalen for denne kontakten. Stikkord her er for eksempel interesser. Er det ikke bedre å bruke et språk som leseren forstår? Og hva er bedre enn å kunne komme med referanser til saker vi vet leseren liker? Vi vet også mye om de demografiske detaljene til hver leser, og takket være et meget aktivt research-team foretar vi fortløpende grundige undersøkelser der vi hele tiden “fisker” inn mer info. Kjønn, alder, inntekt, bosted, yrke, familiestatus, bilmerke, utdannelse osv. er bare noen få eksempler på alle de parametrene vi jobber med. Om du trenger skreddersydd annonsering der du får mer igjen for hver kroner, snakk med Club Gossip.