FIlm og TV-kjendiser

photograph

Club Gossip er Norges aller beste medie-kanal når det gjelder stoff om kjendiser. Og når det gjelder kjendiser fra film og fjernsyn er vi helt på topp når det gjelder dekning. Vi har en spesiell fokus på alle serier og såper, og følger mange av de mest kjente skuespillerne så og si døgnet rundt for å kunne holde deg oppdatert.

 

Hjemme hos. Ingen andre digitale ukeblader har så mange hjemme-hos reportasjoner som nettop Club Gossip. Vi vet at du liker å se hvordan film- og TV-kjendisene har det hjemme, og derfor leverer vi varene. Hver eneste uke har vi en hjemme-hos reportasje, og i motsetning til papir-ukelbladene tilbyr vi selvsagt også video-reportasjer fra kjendisenes hjem. Vi foretar alltid en komplett rundtur av huset for å kunne vise de fleste detaljer. Her får du med deg absolutt alt, også hvordan det ser ut inne i det aller helligste, nemlig kjendisenes soverom. Glem heller ikke at Club Gossip har en “favoritt”-knapp. Alle reportasjer og saker viser denne knappen, og om du klikker på den, ja da vet vi at du liker akkurat den saken du leser. Dette hjelper oss i redaksjonen til å skreddersy akkurat det stoffet som du liker best.

 

Intervjuer. Vi i Club Gossip er utrolig glade i gjøre gode intervjuer. Dersom du virkelig ønsker innblikk i en kjendis liv, ja da skal du bare passe på å få med deg alle intervjuene våre. Legg merke til at vi lytter til alle leserne våre. Dette vil du merke på sidene dine i appen. Dersom det er noen kjendiser du liker bedre enn andre er det bare å velge disse kjendisenes navn, og så vil vi bli flinkere til å skreddersy akkurat hvilket stoff vi presenterer for deg og hvordan. Dette gjelder også intervjuer.

 

Premierer. Dersom det arrangeres en premiere der vi vet det vil dukke opp kjendiser, ja da vil vi være der for å dekke alt med en grundig sak. Du vil få bilder av alle kjendisene, samt egne, små videoreportasjer. Dersom kjendisene velger å snakke med oss der og da er det gode muligheter for at dette ville bli dekket inn på video slik at du kan se alt i et levende format.