Abonnement

cropped-foto.jpg

Dersom du er nysgjerrig på Club Gossip virker kan du vel prøve et prøve-abonnement? Da får du alle de samme fordelene som vanlige abonnenter har, men dette får du til en vanvittig lav spesialpris. Denne prisen avhenger av mange faktorer så for å finne ut akkurat hvilken pris som gjelder nå er du simpelthen nødt til å klikke deg inn på tilbudsknappen, og deretter vil systemet automatisk finne ut hvilket som tilbud som gjelder.

 

Hva får du? Som prøveabonnent på Club Gossip får du akkurat de samme fordelene som alle andre abonnenter. Og du skal være klar over en ting: Club Gossip er Norges ledende kjendis og gossip-blad. Og i og med at vi er ett hundre prosent nettbasert er vi så mye mer enn bare et…”blad”. Som Club Gossip kunde får du hver uke inn vårt ukentlige nett-blad. Og uke-bladene kommer automatisk til din Club Gossip-app, og legger seg der klar til lesing. Her finner du opp til 5 hovedsaker. Dette er lengre artikler som strekker seg over flere sider. Dette kan være en hjemme-hos reportasje, et avslørende intervju eller en lengre sak om en av våre kjendiser. I tillegg til hovedsakene finner du hver uke ti til femten småsaker. Dette er, som navnet antyder, mindre saker som strekker seg over noe mindre plass. Vær også klar over at vi hele tiden har en føljetong gående. Dette er virkelig lange saker, spennende lesestoff som går over flere uker. Her går vi dypt inn på en bestemt sak, eller på en bestemt person. Ofte er dette kontroversielle personer med kontroversielle historier.

 

Levende. Vær klar  over at Club Gossip sitt ukeblad er så mye mer enn et tradisjonelt ukeblad. For det første publiserer vi en rekke videoer. Men videoene kommer alltid inn i konteksten av en artikkel, der du også vil finne en informativ eller underholdende tekst. Du kan stemme på videoene som dukker opp, og selvsagt kan du dele dem med venner og kjente, for eksempel på Facebook.

 

Intervjuer. Club Gossip er kjent for sine dybdeintervjuer med kjendiser. Av og til blir disse publisert i skriftlig form, men oftere og oftere snakker vi her om video-intervjuer som du kan titte på uten å måtte lese. Det er bare å sette nettbrettet opp foran deg, eller å streame signalene til TV-aparatet.

 

Test ut! Det mangler bare en ting nå, og det er at du selv tester ut Club Gossip. Gjør deg selv en tjeneste og meld deg på et tre-måneders prøveabonnement. Siden dette er et prøveabonnement har du jo ingenting å tape dersom du senere ønsker å melde deg ut. Dette abonnementet går bare i tre måneder, og om du ikke bekrefter videre påmelding vil du simpelthen slutte å få ukebladene i appen din! Så enkelt er det.

 

Gave. Ingenting er så koselig å få i gave enn gaver som varer lenge. Og et gaveabonnement varer i uke etter uke! Gi derfor Club Gossip i gaveabonnement til en du er glad i. Vedkommende vil bli virkelig glad!